Alex Mos/Perry Noordermeer winnen Avond voor Hemelvaart koppeldarts

Alex Mos en Perry Noordermeer hebben gisteravond het avond voor hemelvaart koppeldarts toernooi op hun naam geschreven. Het koppel uit de DBBR regio was in de poulefase te sterk voor o.a. Andy v/d Leek/Dinand Hoek, Jasper van Doorn/Michel de Kruyf en verloren ze van Marco Kleijn/Arie van Iterson, maar toch gingen ze als eerste door naar de laatste 16, vervolgens wonnen ze van Ronald Boot/Moreno Blom, Richard den Hartog/Patrick Boer, Brent Plaisier/Lars Plaisier en uiteindelijk kwamen ze in de finale wederom het koppelĀ Jasper van Doorn/Michel de Kruyf tegen en ook deze keer waren ze de betere, net als in de poulfase alleen nu werd het 3-1.

De verliezersronde werd gewonnen door het jeugdige koppel Andy v/d Leek/Dinand Hoek, zij versloegen in de finale het koppel Arie van Iterson/Marco Kleijn. Ook dit koppel kwam elkaar al tegen in de poulefase! een poule waarin ook de nummer 1 en 2 van de winnaarsronde in zaten.

In totaal kwamen er 36 koppels naar Woerden om te strijden en hierop hebben we besloten dat we volgend jaar dit koppeltoernooi gaan uitbreiden met een singletoernooi op Hemelvaartsdag. De inschrijving voor zowel het koppel als singletoernooi is inmiddels geopend! Let op. Maximaal 36 koppels en maximaal 64 singles.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*